KRAGUJEVAC ĆE U PONEDELJAK BITI CENTAR DEŠAVANJA: Velike pripreme u toku - objavljen plan događaja
Sveta arhijerejska liturgija počinje u 8:30 sati, a nakon toga, u 10:30 će se krenuti u molitvenu šetnju, ulicama grada Kragujevca.
Sveta arhijerejska liturgija počinje u 8:30 sati, a nakon toga, u 10:30 će se krenuti u molitvenu šetnju, ulicama grada Kragujevca.
Istog dana osvećenjem slavskog kolača i svetosavskom priredbom molitveno je proslavljen Sveti Sava, slava đaka Srpske dopunske škole u Marseju.
Poznata po ulozi Patricije Fernandes u kolumbijskoj telenoveli "Yo soy Betty, la fea" ("Ja sam ružna Beti), Lorna Sepeda nije bila pošteđena bolesti.
U optužnici se navodi da je Sanija Ahmeti "javno i na uvredljiv način vređala i ismejavala verska uverenja drugih, posebno veru u Boga"
Postoje razni običaji i verovanja u vezi sa ovim praznikom i pridaje mu se veliki značaj, iako nije upisan crvenim slovom u kalendar.
U privatnom životu, Džekson je dinamičan i zanimljiv, kao i na TV ekranu. Nedavno je otkrio da ga jedno iskustvo posebno duboko promenilo.
Car Likinije naredio je najstrašnije mučenje, ali ni vatra ni bol nisu slomili njihove reči – „Mi smo hrišćani“. Danas ih slavimo kao svetitelje čija hrabrost nadahnjuje vekovima.
Mađarski premijer ističe da će budućnost dece u Evropi odrediti pitanje koje je staro 1.400 godina i pita zašto evropski narodi dopuštaju masovno doseljavanje iz islamskog sveta dok hrišćani ginu na ratištima Ukrajine.
U privatnom životu, Džekson je dinamičan i zanimljiv, kao i na TV ekranu. Nedavno je otkrio da ga jedno iskustvo posebno duboko promenilo.