Duhovna riznica 24.09.2024 | 13:46

VELIKI ODZIV NA FOTO-KONKURS „PODELITE SVETLOST KRŠTENJA I OSVOJITE DUKAT“: Još samo dva dana za prijavu!

Izvor: Religija
Autor: Saša Tošić
VELIKI ODZIV NA FOTO-KONKURS „PODELITE SVETLOST KRŠTENJA I OSVOJITE DUKAT“: Još samo dva dana za prijavu!
Shutterstock, Republika

Iskoristite poslednju priliku za učešće u takmičenju koje slavi duhovnost i pravoslavno nasleđe, uz mogućnost osvajanja vrednih nagrada.

Na foto-konkursu „Podelite svetlost krštenja i osvojite dukat“, koji organizuje sajt www.religija.rs, do sada je pristiglo mnogo prijava iz svih krajeva naše zemlje, ali i iz rasejanja. Fotografije verno beleže najvažniji trenutak hrišćanskog života, trenutak kada duša prima svetlost Božanske milosti kroz svetu tajnu krštenja. Većina prijava ispunila je sva pravila konkursa, dok su pojedini učesnici zaboravili na detalje navedene u pravilima. Tim povodom, organizatori su ih obavestili putem mejla da dopune svoje prijave kako bi ih ponovo poslali u ispravljenom formatu.

Ostalo je još svega dva dana do završetka prijema. Sve prijave koje stignu do ponoći 26. na 27. septembar biće uvrštene u izbor za koji će čitaoci sajta moći da glasaju. Prijave koje pristignu posle ponoći 27. septembra neće biti uvrštene. Glasanje počinje na Krstovdan, 27. septembra u 8 časova, i trajaće do 6. oktobra, kada slavimo veliki praznik Začeća Svetog Jovana Preteče. Tada će u 12 časova biti objavljena imena pobednika, čije će fotografije sa krštenja osvojiti zlatne dukate, simbole blagoslova i zaštite, kao nagradu.

Ovaj konkurs pruža jedinstvenu priliku da podelite radost trenutka krštenja i učestvujete u očuvanju bogate pravoslavne tradicije. Pored materijalne nagrade, dukati koje osvajaju tri fotografije kje budu imale najviše glasova čitalaca sajta www.religija.rs, nosi i veliku duhovnu vrednost, što dodatno osnažuje značaj ovog događaja.

Shutterstock, Republika
 

Podsetnik na najvažnija pravila konkursa:

Konkurs je otvoren za sva fizička lica starija od 18 godina.
Zaposleni kod organizatora i njihovi bliski srodnici nemaju pravo učešća.
Fotografije moraju biti u digitalnom formatu (JPEG ili PNG), minimalne rezolucije od 300 dpi, a veličina pojedinačne fotografije ne sme prelaziti 10 MB.
Prijave se primaju do ponoći 26. na 27. septembar, a samo one koje ispunjavaju tehničke uslove biće razmatrane.
Prilikom prijave, učesnici garantuju da poseduju autorska prava nad fotografijama i saglasnost svih osoba prikazanih na njima, posebno maloletnih lica za koja je potrebna pismena dozvola roditelja.

Detaljna uputstva i pravila možete pogledati OVDE.

Ne propustite ovu priliku da budete deo duhovno ispunjenog konkursa i osvojite zlatni dukat, simbole tradicije, vere i blagoslova. Glasanje čitalaca sajta www.religija.rs počinje 27. septembra, dok će pobednici biti objavljeni na praznik Začeća Svetog Jovana Preteče, 6. oktobra, tačno u podne.

Prijavite se i podelite svetlost krštenja sa svetom!