Duhovna riznica 26.09.2024 | 10:06

POSLEDNJA PRILIKA DA OSVOJITE VREDAN DUKAT: Rok za slanje prijava na foto-konkurs ističe u ponoć, od sutra glasanje

Izvor: Religija
Autor: Saša Tošić
POSLEDNJA PRILIKA DA OSVOJITE VREDAN DUKAT: Rok za slanje prijava na foto-konkurs ističe u ponoć, od sutra glasanje
Schutterstock

Slanjem prijava dobijate šansu da osvojite vredan dar, a istovremeno postajete deo tradicije koja slavi veru i blagoslov.

Na foto-konkurs „Podelite svetlost krštenja i osvojite dukat“, koji organizuje sajt www.religija.rs, pristiglo je mnoštvo prijava, kako iz naše zemlje, tako i iz rasejanja. Svaka fotografija nosi poseban trenutak – trenutak kada se duša dodiruje sa večnom svetlošću Božanske milosti kroz svetu tajnu krštenja. Ova akcija je više od darivanja; ona nas podseća na značaj pravih hrišćanskih vrednosti, na korene vere i duhovno nasleđe koje treba da prenosimo budućim generacijama.

Zahvaljujemo svim učesnicima koji su se odazvali pozivu i podelili sa nama svetlost ovog blagoslovenog trenutka. Posebno smo zahvalni onima koji su, nakon naših sugestija, dopunili prijave informacijama koje su nedostajale, u skladu sa pravilima konkursa. Njihov trud je dokaz da su, osim želje za nagradom, uložili i ljubav prema pravoslavnim vrednostima koje konkurs promoviše. Detaljna uputstva i pravila možete pogledati OVDE.

pexels
Sveta tajna krštenja

Kako se približava rok za slanje prijava, podsećamo one koji planiraju da svoje prijave pošalju u poslednjem trenutku i dobiju šansu da na dar dobiju dukat, da pažljivo pročitaju pravila. Jedan od najčešćih propusta je nedostatak saglasnosti za objavljivanje fotografija na kojima su maloletna lica. Ovaj dokument je ključan kako bismo poštovali sve zakonske propise i zaštitili privatnost učesnika.

Rok za slanje prijava ističe večeras, tačno u ponoć. Prijave koje stignu posle ponoći 26. na 27. septembar neće biti uzete u obzir za glasanje. Zato vas pozivamo da iskoristite preostalo vreme i obezbedite svoje mesto u ovom jedinstvenom duhovnom takmičenju.

Glasanje čitalaca sajta www.religija.rs počinje na veliki praznik Krstovdan, 27. septembra, u 8 časova, i trajaće do 6. oktobra, kada slavimo Začeće Svetog Jovana Preteče. Na taj dan, tačno u podne, biće objavljena imena pobednika. Zlatni dukati, simboli blagoslova i zaštite, biće nagrada za tri fotografije sa najviše glasova.

Ne propustite priliku da kroz ovaj konkurs podelite radost krštenja, učestvujete u očuvanju pravoslavne tradicije i osvojite zlatni dukat – simbol vere i blagoslova.