Crkve i manastiri 28.04.2024 | 19:10

NAUČNICI DOKAZALI DA JE MOLITVA LEK: Evo kojim svecima se treba klanjati da bi došlo do iscelejnja i najtežih bolesti

Izvor: Alo
NAUČNICI DOKAZALI DA JE MOLITVA LEK: Evo kojim svecima se treba klanjati da bi došlo do iscelejnja i najtežih bolesti
ST/Nemanja Pančić, shutterstock, YOUTUBE PRINTSCREEN / TELEVIZIJA LASER

Ako želite da započnete proces izlečenja od svih bolesti, prvo idite do najbliže crkve i stavite sveću na ikonu na koju vam oči same “padnu”

Život nam ponekad tako udesi puteve, da nam niko do sam Gospod Bog ne može pomoći. Kada osobu savlada iznenadna bolest, tada se posebno moli Bogu za pomoć i saznaje koliko je zdravlje važno, ali i kolika je moć molitve.

Ako želite da započnete proces izlečenja od svih bolesti, prvo idite do najbliže crkve i stavite sveću na ikonu na koju vam oči same “padnu”. Na taj način Gospod nam daje do znanja gde da započnemo naše izlečenje ostoje vrlo jake ikone i sveci koji pomažu bolesnim ljudima da se oporave brže i ozdrave.

Nemanja Pančić
Nd ikonom se izgovara molitva

Stoga vam predlažemo da ikone tih svetaca uvek držite u svojoj kući, a one će vam pomoći da ojačate i fizički i psihički.

Ikona Majke Božije

Ljudi kažu da ova ikona leči od mnogih bolesti, a veruje se da ju je prvi ikonopisao sam sveti Luka i da ona zbog toga ima veliku moć isceljenja ljudi. Ikona prikazuje Majku Božju i Isusa Hrista, gde se jasno vidi kako ga ona voli i brine se za njega, kao što voli i brine se za sve one ljude koji joj se obrate za pomoć.

Ikona Svetom Vasiliju Ostroškom

Čovek iz naroda, čovek koji brine za narod. To je Sveti Vasilije Ostroški. Svetac koji hodi među ljudima. Ikona Svetog Vasilija Ostroškog treba da se nađe u svakom domu, jer se smatra da ovaj svetac čuva porodicu i kuću od požara, zla i bolesti.

Ikona Presvete Bogorodice Trojeručice

Zašto se za ovu ikonu kaže da je “trojeručica”? Ako bolje pogledate, videćete da su na njoj prikazane tri ruke, odakle se smatra da ova ikona ublažava bolove u rukama.

Ikona Svete Petke

Istina je da sve ikone imaju moć izlečenja, jer iz ljudske duše “izbacuju” zlo i mržnju, ostavljajući dobrotu i blagostanje. Ako je osoba negativna, ako iz njega izbija ljutnja, čak ni sve ikone na svetu mu neće pomoći da ozdravi, oprosti, zaleči se…