Logo
  • Aktuelno iz SPC
  • Praznici i sveci
  • Crkve i manastiri
  • Duhovna riznica
  • Ostale religije
    • Islam
    • Judaizam
    • Katoličanstvo
  • Recepti Close
    • Posni recepti
    • Mrsni recepti
Претрага
L Ћ

isceljenja

“REKLI SU MI DA PUSTIM SINA DA UMRE, A JA SAM SE IPAK MOLILA…” Potresno svedočanstvo majke o čudu pred ikonom Bogorodice “Isceliteljke”
Duhovna riznica 19:24 | 13.05.2025

“REKLI SU MI DA PUSTIM SINA DA UMRE, A JA SAM SE IPAK MOLILA…” Potresno svedočanstvo majke o čudu pred ikonom Bogorodice “Isceliteljke”

U krugu bolnice u Krasnodaru nalazi se hram u kojem se događaju čuda. Sveštenik Vjačeslav Klimenko svedoči o majci koja je molitvom sačuvala život svom detetu, a na ikoni Bogorodice ostavila zlatne minđuše kao večni trag zahvalnosti.

DEVET NAJVEĆIH ČUDA SVETOG VASILIJA ZAPISANIH U CRKVENIM KNJIGAMA: Kako su nepokretni ostavljali štake, nemi progovarali, a jedan vladika našao spas
Duhovna riznica 22:34 | 12.05.2025

DEVET NAJVEĆIH ČUDA SVETOG VASILIJA ZAPISANIH U CRKVENIM KNJIGAMA: Kako su nepokretni ostavljali štake, nemi progovarali, a jedan vladika našao spas

Od čudesne zaštite manastira tokom rata do isceljenja neizlečivih bolesti: vernici iz svih krajeva sveta donose svoje molitve pred kivot svetitelja, svedočeći o moćima nevidljivih sila koje se očituju u njegovom prisustvu.

ZEMALJSKI I NEBESKI PUT NAJVEĆEG ISCELITELJA, OSLONCA I ZAŠTITNIKA SRPSKOGA RODA: Danas slavimo Svetog Vasilija Ostroškog - SLAVA MU I MILOST!
Praznici i sveci 00:01 | 12.05.2025

ZEMALJSKI I NEBESKI PUT NAJVEĆEG ISCELITELJA, OSLONCA I ZAŠTITNIKA SRPSKOGA RODA: Danas slavimo Svetog Vasilija Ostroškog - SLAVA MU I MILOST!

Srpska pravoslavna crkva 12. maja, proslavlja Ostroškog Čudotvorca, jednog od najvoljenijih i najpoštovanijih svetitelja srpskog roda, čije mošti vekovima čuvaju manastir u Ostroškoj steni, a čija se slava proširila širom pravoslavlja — i šire.

„ZNOJ JE TEKAO NIZ ČELO SVETITELJA DOK JE ŽURIO DA ME SPASE“: Kroz lično iskustvo o čudu u operacionoj sali, starac Jakov otkrio kako nam sveci pomažu
Duhovna riznica 15:06 | 03.05.2025

„ZNOJ JE TEKAO NIZ ČELO SVETITELJA DOK JE ŽURIO DA ME SPASE“: Kroz lično iskustvo o čudu u operacionoj sali, starac Jakov otkrio kako nam sveci pomažu

Priča o svetom Jakovu otkriva kako izgledaju trenuci kada se nebeska pomoć zaista i pojavi — i kako da i mi pozovemo svetitelje u pomoć kad nam najviše zatrebaju.

ROĐENA SLEPA, A VIDELA SVE – U MLADOSTI OSTALA NEPOKRETNA, CEO ŽIVOT ISCELJIVALA DRUGE: Danas slavimo Svetu Matronu Moskovsku, koja je imala proročki dar
Praznici i sveci 08:40 | 02.05.2025

ROĐENA SLEPA, A VIDELA SVE – U MLADOSTI OSTALA NEPOKRETNA, CEO ŽIVOT ISCELJIVALA DRUGE: Danas slavimo Svetu Matronu Moskovsku, koja je imala proročki dar

Na današnji dan vernici proslavljaju Blaženu Matronu, ženu iz naroda koja je, iako rođena bez vida, kroz svoj duhovni dar prozorljivosti i isceljenja postala jedno od najvažnijih svetih imena pravoslavlja XX veka.

NEMI SU PROGOVORILI, BOLESTI SU SE POVLAČILE, A HROMI PROHODALI: Ovaj manastir je mesto gde se dešavaju VELIKA čuda
Crkve i manastiri 16:43 | 22.04.2025

NEMI SU PROGOVORILI, BOLESTI SU SE POVLAČILE, A HROMI PROHODALI: Ovaj manastir je mesto gde se dešavaju VELIKA čuda

Prema lokalnom predanju, Sveti Rafail, Sveti Nikola i Sveta Irina i danas čine čuda. Verujući svedoče da im se svetitelji javljaju u vidu monaha ili prosjaka, ohrabruju ih i upućuju da dođu u manastir na poklonjenje.

LJUDI PADAJU NA KOLENA DOK IZ NJIH IZLAZE NADLJUDSKI KRICI: Redovi ispred manastira u Šapcu,  svi traže spas u ovoj svetinji
Crkve i manastiri 09:14 | 18.03.2025

LJUDI PADAJU NA KOLENA DOK IZ NJIH IZLAZE NADLJUDSKI KRICI: Redovi ispred manastira u Šapcu, svi traže spas u ovoj svetinji

Nadaleko poznat manastir Ilinje je mesto gde ljudi traže spas oslanjajući se na snagu molitve i duhovnika oca Isaiju.

ČUDA SVETE KSENIJE PETROGRADSKE IZAZVALA SNAŽNE EMOCIJE U PREPUNOJ SALI RUSKOG DOMA: Veče duhovne blagodati u organizaciji portala Religija.rs
Duhovna riznica 23:12 | 11.03.2025

ČUDA SVETE KSENIJE PETROGRADSKE IZAZVALA SNAŽNE EMOCIJE U PREPUNOJ SALI RUSKOG DOMA: Veče duhovne blagodati u organizaciji portala Religija.rs

Molitva, svedočanstva i pesma obasjali su duše prisutnih, dok su vernici u suzama zahvalnosti delili priče o iscelenjima i Božjoj milosti. Portal Religija.rs nastavlja da širi svetlost vere, donoseći novu priliku da svi dožive ovu duhovnu večer kroz video zapis.

ZAŠTO JE SVETA KSENIJA PETROGRADSKA JEDINA SVETITELJKA U MUŠKOJ GARDEROBI: Danas je tribina o duhovnom nasleđu ove velike čudotvorke i isceliteljke
Praznici i sveci 12:05 | 11.03.2025

ZAŠTO JE SVETA KSENIJA PETROGRADSKA JEDINA SVETITELJKA U MUŠKOJ GARDEROBI: Danas je tribina o duhovnom nasleđu ove velike čudotvorke i isceliteljke

Otkrijte duboku simboliku odabira Blažene Ksenije da nakon što joj se muž upokojio, nosi njegovu odeću i kako je kroz ovu transformaciju postala snažan svetionik vere i duhovnog oslobođenja.

PRATITE UŽIVO SVEDOČANSTVA O ČUDIMA I ISCELJENJIMA SVETE KSENIJE PETROGRADSKE: Duhovna tribina u organizaciji sajta Religija.rs
Duhovna riznica 11:54 | 10.03.2025

PRATITE UŽIVO SVEDOČANSTVA O ČUDIMA I ISCELJENJIMA SVETE KSENIJE PETROGRADSKE: Duhovna tribina u organizaciji sajta Religija.rs

Na tribini će, uz blagoslov patrijarha srpskog Porfirija, govoriti sveštenik Ivan Cvetković, kao i pravoslavni publicista Ranko Gojković. Prisutnima će biti omogućeno da postavljaju pitanja i saznaju više o ovoj velikoj svetiteljki. Ulaz je slobodan.

„NAREDNE NOĆI NEMOJ SPAVATI U SVOJOJ KUĆI!“: Čudesna svedočanstva o moći molitve zaštitnici onih koji su ostali bez doma, posla ili sredstava za život
Duhovna riznica 16:00 | 08.03.2025

„NAREDNE NOĆI NEMOJ SPAVATI U SVOJOJ KUĆI!“: Čudesna svedočanstva o moći molitve zaštitnici onih koji su ostali bez doma, posla ili sredstava za život

Najveća čuda Svete Ksenije Petrogradske, koja je svojom nevidljivom rukom spasavala živote, domove, porodice i donosila utehu

"BIO SAM U KOMI 10 DANA, A ONDA SE DOGODILO ČUDO" (VIDEO): Svedočanstvo Gorana Nikolova, kog su spasle molitve supruge u Tumanu, dirnuće svakoga
Duhovna riznica 13:40 | 27.02.2025

"BIO SAM U KOMI 10 DANA, A ONDA SE DOGODILO ČUDO" (VIDEO): Svedočanstvo Gorana Nikolova, kog su spasle molitve supruge u Tumanu, dirnuće svakoga

Kada su lekari nemoćno širili ruke, iskrena vera i molitve su suze vapaja pretvorile u suze radosnice.

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 6

Najnovije

ČITANJE JEVANĐELJA ZA 17. MAJ: Odlomak iz Svetog pisma za subotu četvrte sedmice po Vaskrsu
Duhovna riznica 07:00

ČITANJE JEVANĐELJA ZA 17. MAJ: Odlomak iz Svetog pisma za subotu četvrte sedmice po Vaskrsu

"Kad bi Bog bio otac vaš, ljubili biste mene; jer ja od Boga izađoh i dođoh; jer nisam došao sam od sebe, nego me On posla".

KAKO PRONAĆI ISTINSKU SLOBODU U VREMENU UNUTRAŠNJIH NEMIRA: Sveti Teofan otkriva jedini ispravan način za oslobađanje srca i uma
Duhovna riznica 05:00

KAKO PRONAĆI ISTINSKU SLOBODU U VREMENU UNUTRAŠNJIH NEMIRA: Sveti Teofan otkriva jedini ispravan način za oslobađanje srca i uma

Reči ruskog sveca iz njegove knjige „Misli za svaki dan u godini“ podsećaju nas da je prava sloboda dar koji nam donosi Gospod, oslobađajući nas od lanaca neznanja, strasti i uznemirenosti – put ka unutrašnjem miru i večnoj radosti.

MLADI CAREVIĆ SE ZBOG NJENE NEUZVRAĆENE LJUBAVI UBIO, A ONA JE ŽIVOT SVOJ DALA ZA HRISTA: Danas je Sveta mučenica Pelagija Tarsijska!
Praznici i sveci 00:01

MLADI CAREVIĆ SE ZBOG NJENE NEUZVRAĆENE LJUBAVI UBIO, A ONA JE ŽIVOT SVOJ DALA ZA HRISTA: Danas je Sveta mučenica Pelagija Tarsijska!

Nju je majka lično predala mučiteljima.

DUH TRADICIJE NAD BEOGRADOM: Patrijarh Porfirije poručio – "Porodica nije data jednom za svagda, već se gradi i neguje svaki dan"
Aktuelno iz SPC 22:24 | 16.05.2025

DUH TRADICIJE NAD BEOGRADOM: Patrijarh Porfirije poručio – "Porodica nije data jednom za svagda, već se gradi i neguje svaki dan"

U okviru centralnog programa manifestacije „Beogradski dani porodice“, održanog u prisustvu patrijarha srpskog i gradonačelnika Šapića, Kalemegdan je zasijao u znaku večnih vrednosti, podsećajući na snagu doma, ljubavi i odgovornosti.

NOVO ČUDO NA GROBU SVETOG PAJSIJA: Svedočanstvo vernice Elene za 24 sata obišlo ceo svet (FOTO)
Duhovna riznica 21:28 | 16.05.2025

NOVO ČUDO NA GROBU SVETOG PAJSIJA: Svedočanstvo vernice Elene za 24 sata obišlo ceo svet (FOTO)

Tokom posete manastiru u Suroti, Elena Georgiadou zabeležila je neobjašnjivu svetlost iznad groba jednog od najvoljenijih svetitelja našeg vremena. Njena objava na društvenoj mreži rasplamsala je veru i izazvala snažne emocije među pravoslavnim vernicima.

Najčitanije

OVAJ POSNI NAMAZ NA VODI OBARA S NOGU: Jeftin, zdrav i gotov za nekoliko minuta!
Posni recepti 08:30 | 03.03.2025

OVAJ POSNI NAMAZ NA VODI OBARA S NOGU: Jeftin, zdrav i gotov za nekoliko minuta!

U vreme strogog posta često ponestane ideja za ukusne obroke na vodi. Donosimo autentičan recept za paštetu od belog pasulja – kremastu, zasitnu i punu ukusa!

“KADA SAM UZEO LEŠ SVOG SINA, SVE JE BILO CRVENO OD OPEKOTINA, A BROJANICA NEOŠTEĆENA”: Potresno svedočenje sveštenika o tragediji u kojoj je izgubio dete
Duhovna riznica 21:17 | 23.02.2025

“KADA SAM UZEO LEŠ SVOG SINA, SVE JE BILO CRVENO OD OPEKOTINA, A BROJANICA NEOŠTEĆENA”: Potresno svedočenje sveštenika o tragediji u kojoj je izgubio dete

Uoči druge godišnjice od tragedije koja je odnela 57 života, otac Hristodulos Papaioanu kaže da je kroz ovaj neverojatan gubitak pronašao snagu da se nosi s patnjom.

UBIJENA ĆERKA POZNATOG PRAVOSLAVNOG SVEŠTENIKA! On joj služio opelo, a da tragedija bude veća, zaklao je rođeni sin (VIDEO)
Duhovna riznica 20:49 | 14.05.2025

UBIJENA ĆERKA POZNATOG PRAVOSLAVNOG SVEŠTENIKA! On joj služio opelo, a da tragedija bude veća, zaklao je rođeni sin (VIDEO)

Protojerej Lambros iz Larise ispratio je još jedno dete na onaj svet. Njegova ćerka ubijena je nožem, a osumnjičeni je njen dvadesetjednogodišnji sin.

KADA SE FARBAJU VASKRŠNJA JAJA: Sveštenik jednom za svagda rešio dilemu vernika
Duhovna riznica 20:03 | 13.04.2025

KADA SE FARBAJU VASKRŠNJA JAJA: Sveštenik jednom za svagda rešio dilemu vernika

Nije Hristos vaskrsao da bismo mi farbali jaja, kaže otac Borislav.

POSNI DORUČAK NA VODI, GOTOV ZA DVA MINUTA: Kada probate ovaj zdrav,  ukusan, a jeftin namaz, zaboravićete na paštete prepunjene aditiva
Posni recepti 08:30 | 07.03.2025

POSNI DORUČAK NA VODI, GOTOV ZA DVA MINUTA: Kada probate ovaj zdrav, ukusan, a jeftin namaz, zaboravićete na paštete prepunjene aditiva

Ne morate se odricati bogatih ukusa ni tokom posta – kombinacija crvenog pasulja, prepečenih oraha i začina trpezu će učiniti bogatom vitaminima i vlaknima.

Video

ODGOVORI PATRIJARHA PAVLA NA SVAKODNEVNE SITUACIJE: Vanvremenske mudrosti omiljenog duhovnog vođe
Duhovna riznica 10:43 | 16.05.2025

ODGOVORI PATRIJARHA PAVLA NA SVAKODNEVNE SITUACIJE: Vanvremenske mudrosti omiljenog duhovnog vođe

Njegove duhovite opaske, britke dosetke i nenametljive poruke, izrečene s blagim osmehom i dubokom verom, ostale su zapamćene i prepričavaju se i danas. i.

PREVAZILAŽENJE DESTRUKTIVNE TUGE U 3 KORAKA: Savet vladike Alekseja zlata vredan - svako ga može primeniti
Duhovna riznica 15:09 | 15.05.2025

PREVAZILAŽENJE DESTRUKTIVNE TUGE U 3 KORAKA: Savet vladike Alekseja zlata vredan - svako ga može primeniti

Pozvao je na trenutnu trezvenost prostim saznanjem da smo pozvani da živimo u spasonosnoj zajednici.

Duhovna riznica 20:49 | 14.05.2025

Protojerej Lambros iz Larise ispratio je još jedno dete na onaj svet. Njegova ćerka ubijena je nožem, a osumnjičeni je njen dvadesetjednogodišnji sin.

"BIO SAM ATEISTA, A SADA SAM IGUMAN MANASTIRA CRNA REKA" Arhimandrit Andrej otkrio kako je spoznao veru: Isus ovo nije rekao bez razloga
Duhovna riznica 13:29 | 13.05.2025

"BIO SAM ATEISTA, A SADA SAM IGUMAN MANASTIRA CRNA REKA" Arhimandrit Andrej otkrio kako je spoznao veru: Isus ovo nije rekao bez razloga

U svojoj priči naglašava to kako su ateisti uskraćeni jedne dimenzije, koja je spasonosna.

Preporučujemo

ŠTA JE PREDBRAČNI ISPIT I KAKO SE OBAVLJA: Sveštenik otkrio obaveznu proceduru pred crkveno venčanje i zašto je mladin paroh bitniji od mladoženjinog
Duhovna riznica 11:54 | 16.05.2025

ŠTA JE PREDBRAČNI ISPIT I KAKO SE OBAVLJA: Sveštenik otkrio obaveznu proceduru pred crkveno venčanje i zašto je mladin paroh bitniji od mladoženjinog

Bračnim pravilima Srpske pravoslavne crkve propisano je da lica, koja žele da sklope brak, odlaze zajedno sa roditeljima i kumovima kod sveštenika.

Duhovna riznica 10:43 | 16.05.2025

Njegove duhovite opaske, britke dosetke i nenametljive poruke, izrečene s blagim osmehom i dubokom verom, ostale su zapamćene i prepričavaju se i danas. i.

TAJNA MANASTIRSKE OBROK-SALATE KOJA LEČI I OSNAŽUJE TELO: Jednostavno, jeftino, zdravo i neodoljivo
Mrsni recepti 08:45 | 16.05.2025

TAJNA MANASTIRSKE OBROK-SALATE KOJA LEČI I OSNAŽUJE TELO: Jednostavno, jeftino, zdravo i neodoljivo

U vreme mrsnih dana, kada se mirisi mlečnih jela i toplog hleba šire konacima, monahinje pripremaju salatu od sremuša — lekovitog zelenog dara prirode, koji u ovom receptu postaje hranljiv i lagan obrok, pogodan za doručak ili večeru.

Religija
  • Aktuelno iz SPC
  • Praznici i sveci
  • Crkve i manastiri
  • Duhovna riznica
  • Ostale religije
    • Islam
    • Judaizam
    • Katoličanstvo
  • Recepti
  • Pravila korišćenja
  • Pravila komentarisanja